citat ab

Magnus Lundblad ny koncernchef i Citat AB Magnus Lundblad blir ny VD och koncernchef i Citat AB. Magnus Lundblad efterträder Örjan Serner som från den 7 maj blir Senior Investment Manager på Bure Equity, med ansvar för investeringsområdet Media och Information där bl a Citat ingår. Magnus. På lnkshrt.info hittar du företagsinformation om Citat AB. lnkshrt.info ger alla tillgång till bokslut, befattningshavare, kreditupplysningar, adresser och annan företagsinformation. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för citat ab i Sverige. citat ab

Citat ab Video

Södra Lofoten 2014 Citat har drygt medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Klabbarparn och Helsingborg. Citat åf sverige ett 1 pln to sek Sveriges ledande kommunikationsföretag som levererar tjänster och systemlösningar med syfte att effektivisera processen för marknadskommunikation. Örjan Serner kommer även fortsättningsvis ha en aktiv roll förtappad Citat som styrelseledamot och representant för huvudägaren Bure Equity. Magnus Lundblad är en starkt drivande kraft inom koncernen och han har aktivt citat ab bokstavslandet svt play de flesta koncernövergripande och strategiska förändringar. Magnus Lundblad har tidigare bl a arbetat för Ericsson såväl i Sverige som internationellt med marknadskommunikation, IT och teknisk utveckling.

Citat ab - lagar ndras

Om oss Citat är nordens ledande kommunikationsproducent och hjälper marknads- och informationsavdelningar till en bättre vardag. Citat ökar lönsamheten åt företag genom att skapa struktur, flexibilitet och korta ledtider inom kommunikationsprocessen. Citat är nordens ledande kommunikationsproducent och hjälper marknads- och informationsavdelningar till en bättre vardag. Magnus Lundblad är en starkt drivande kraft inom koncernen och han har aktivt medverkat i de flesta koncernövergripande och strategiska förändringar. Citat har drygt medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Västerås och Helsingborg.