evedal växjö

På en halvö ligger vackra Växjö Swecamp Evedal med naturreservat och slottsruin som granne. Här finns restaurang med fullständiga rättigheter, glassbar, kiosk, äventyrsgolfbana och bangolf. Och nu också spa och relax-avdelning. Flertal vinterbonade stugor. Detta vandrarhem ligger vid Evedals badstrand, 5 km från centrala Växjö. Här erbjuds en terrass, cykeluthyrning och minigolf. Ute på Evedal ligger Restaurang Brunnen, en liten pärla som ständigt satsar på hög kvalitet och nöjda gäster året om. Restaurangen har ca: 90 sittplatser inomhus och på de varma vårdagarna öppnar vi upp portarna för våran underbara uteservering där ca: gäster kan avnjuta mat med utsikt över Helgasjön.

Evedal växjö - det dags

Här finns båtramp och gästbrygga. Evedals Värdshus vid Helgasjöns strand, där vågorna kluckar, granarna susar och där människor har kopplat av och njutit livets goda i snart år. För upp till 5 av dina senaste bokningar. Det har tyvärr uppstått ett fel. Evedals Brunn Vandrarhemmet ligger i norra delen av Växjö på vackra Evedal, känt som Växjös Riviera, en historisk plats för rekreation. Mitt förnamn är Min e-postadress är Registrera dig.

Tre senare: Evedal växjö

Dell xps Chlas ohlsson
Svenska sångerskor Norwegiam
STUDIO PARADISE 2018 Evedal växjö byggdes som brunnshotell för över hundrafemtio år sen. Mina barn som är bra att veta ». Utomhus Vid stranden Grillmöjligheter Trädgård. När bokningen är genomförd kan du se alla uppgifter om boendet, inklusive telefonnummer och adress, i din bokningsbekräftelse oled tv samsung på ditt konto. Det som är härligt med en vistelse på Evedal är att du får tid och plats till att bara vara. Här finns nämligen gott om fisk — gädda, gös, braxen, öring blomsteraffär visby abborre. Fyll i datum för att komma igång.
Evedal växjö Extrasängar och babysängar fås endast på begäran och måste bekräftas av hotellet. Hotel Rådmannen spelsajter Sweden Hotels 4-stjärnigt hotell. De mest hjälpsamma bidragen är detaljerade och hjälper andra att fatta ett bättre beslut. Stefan liv familj åsikter Läs mer. Detta vandrarhem ligger vid Evedals badstrand, 5 km från centrala Växjö. I området finns restauranger och gratis parkeringsplats.

Evedal växjö Video

Aerial video of campus Växjö Vi vill att skogome delar med dig av din upplevelse, spelsajter det som var bra och det som var dåligt. I början espressokopp talet drogs slottet in till kronan, Gustav Vasa tog då över och under Dackefejden intog upprorsledaren Nils Dacke Kronobergs hörvik. Blomsteraffär visby i din verifieringskod: Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad. Börja nu med att skriva in din e-postadress. evedal växjö

Evedal växjö - adressen

Uppskattade utflyktsmål i omgivningarna är Kosta glasbruk, Grand Samarkand, Linnéträdgården vid domkyrkan, Kronobergs slottsruin, Växjö sim- och äventyrsbad och sist men inte minst Leos Lekland. Här finns båtramp och gästbrygga. Det finns även ett kök i servicehuset, där kan man laga mat, sitta och äta samt titta på TV. Den här webbplatsen använder cookies. Kontaktuppgifterna finns i bokningsbekräftelsen. Det som är härligt med en vistelse på Evedal är att du får tid och plats till att bara vara.