mäklarhuset karlskrona

Vi är inte bara en säljpartner för dig som skall flytta. Vi hjälper dig med tjänster för ditt boende, oavsett om du skall byta bostad imorgon eller om 10 år. För även om man byter bostad ganska sällan är boendet alltid lika aktuellt. Inte sant? Välkommen till en riktig bopartner. Ronnebygatan 44 33 Karlskrona MäklarkontorMäklarhuset Blekinge AB. Tel: 00; E-post: Klicka här för att eposta; Adress: Hantverkaregatan 5, Karlskrona. Besök Mäklarhuset Blekinge AB · Mäklarhuset Blekinge AB. product-list-item Mäklarhuset är en fastighetsmäklare som säljer bostäder i Karlskrona. Mäklarhuset tar i genomsnitt 32 dagar på sig att sälja en bostad i Karlskrona. Genomsnittspriset per m2 för Mäklarhuset i Karlskrona är kr. Procentuell ökning från utgångspris till försäljningspris är i genomsnitt 10%. Jämför olika mäklares arvoden i.

Mäklarhuset karlskrona - visst behvs

Uppgifter om avlopp mm enligt Ro Hantverkaregatan 5, eller "Hörnhuset" som det allmänt kallas. Jämför olika mäklares arvoden i Karlskrona för att få en bättre bild av hur Mäklarhuset står sig jämfört med andra mäklare i Karlskrona. Lägenhet på m 2 såldes för 3 kr av Mäklarhuset. Utmärkt läge mitt i centrum med torget några kvarter bort. Tjänsten är kostnadsfri och du binder inte upp dig på någonting. Linnea Sundquist Blivande mäklare Föräldrarledig.

Mäklarhuset karlskrona - att

Priset per m 2 blev 13 kr för den här bostaden. Visningar mån 18 dec kl Kontakta din lokala mäklare i Karlskrona idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Bygg nytt eller lev det enkla livet. Visning på egen hand. Utmärkt läge mitt i centrum med torget några kvarter bort.