poledance stockholm

FLOWStockholm - Pole dance/fitness m.m., Stockholm. 1,8t gillar. Flow är en träningsklubb med unika klasser och fokus på att har roligt med din träning! Stockholms fräschaste Pole dance/Pole fitness & träningsstudio. Kurser, möhippor, stretchklasser, PT och mycket mer! Varmt välkommen!!! Välj mellan helt enkelt galet roliga danspass för, svensexor, möhippor, kompisgäng och företag! Bollywood: Du glittrar ikapp i färgsprakande kläder till rytmiska toner från Indien! Yoga: Du finner din inre samuraj tillsammans med en certifierad yogainstruktör till harmoniska toner och doften av rökelse! Dansa runt en stång. Med coaching från våra instruktörer kommer du att känna att du förbättrar din styrka, smidighet och kroppskontroll redan från första lektionen. Dansa som din idol: Genom att lämna dina kontaktuppgifter till oss kommer vi att skicka bilsweden uppgifter vidare till den utbildare som finspångs badhus gjort ansökan hos. Handla dina kläder på distans av oss. Ett eller flera obligatoriska fält fylldes inte i korrekt.

Poledance stockholm - det visade

Du finner oss centralt i Stockholm på Odenplan. Vi vet vad ni vill ha! Pole Dance är en allsidig dansträning där du stärker kroppens alla muskler samtidigt som du får motion och har roligt! Genom att lämna dina kontaktuppgifter till oss kommer vi att skicka dina uppgifter vidare till den utbildare som du gjort ansökan hos. Om utbildningen Om utbildaren Pole Dance är en allsidig dansträning där du stärker kroppens alla muskler samtidigt som du får motion och har roligt!

Poledance stockholm - Cooling Mat

Under nybörjarkursen i Pole Dance bygger vi sakta och säkert upp muskelstyrkan. Vi har stans finaste priser! Därför är varje klass utformad för att du ska få ut maximalt utifrån dina individuella förutsättningar och att du lär dig att lyssna på din egen kropp. Poledance är den perfekta blandningen av dans, akrobatik och styrka — och så roligt så man nästan glömmer bort att man tränar. Du förbinder dig inte till något genom att lämna din e-postadress och den lämnas bara till utbildaren så att de har möjlighet att ge dig mer information. Vi varvar tricks på stången med dans och koreografi. Du finner oss centralt i Stockholm på Odenplan.