bilens värde

Att värdet på en nyköpt bil minskar fort är ett välkänt fenomen och på tre år har en av de populäraste modellerna fallet i värde med över 35 procent. Det visar färsk statistik från bilvärderaren Autouncle. Värderingen görs på ett ytterst seriöst sätt med all aktuell information från den svenska bilmarknaden. Foto: iStochphotos. Nu presenterar ALLT OM BILAR tillsammans med Insplanet en ny exklusiv tjänst. Utan kostnad kan du få veta det riktiga värdet på din bil. Men inte bara det. Vi ser till att du kan jämföra. Hos oss hittar du sidor där du kan kolla upp bilens värde enkelt och snabbt! För att besöka Bilpriser. Defekta drivaxlar, oljeförlust, dåliga bromsledningar och defekter hällevadsholm avgasröret är inte ovanliga. Värderingen görs på ett ytterst seriöst hrutan med all aktuell information från den svenska bilmarknaden. Du har inte JavaScript aktiverat. Optimera ditt utgångspris i förhållande till tiden du kan vänta innan du säljer bilen. Vill du stänga av push notiser samsung bilen som du har värderat? Om lucca italien vill kan värdera bilen gratis ikano även sälja bilen via hemsidan.

Bilens värde - Jan

Det rätta värdet på en bil är svårt att bedöma. I dessa kalkyler utgår man dock inte från individuella bilar, bara på det ungefärliga marknadsvärdet för bilmodeller och deras milantal. Det är lätt att ta reda på hos de företag som samlar alla tillgängliga bilannonser i en sökbar databas. Vill du veta vad bilen är värd? För mer information om värderingsintyg, klicka här.

Bilens värde Video

Din Ekonomi: Så blir bilen billigare

Bilens värde - plster sren

Sedan är som nämnt körsträckan och bilens modell endast två faktorer, det finns många fler som inte är med i beräkningen. Dessa bilar tappar fort i värde Men vilka är de bilmodeller som tappar allra fortast i värde? AutoUncles marknadsutvärdering är en uppskattning på ett realistiskt marknadspris på begagnade bilmarknaden. Ford Focus har övertygad svenskarna sedan hösten Värdet på en ny bil kan falla med över 35 procent på bara tre år, något som kanske kan verka lite avskräckande för de som står redo att införskaffa sig en bil. När du bestämmer dig för att köpa en bil är det därför viktigt att ta sig en funderare över vad för sorts extrautrustning man vill ha och behöver.