frukostklubben

12 december. Som alltid börjar vi med en enkel frukost mellan som morgonens sponsor bjuder på, sedan kör vi igång programmet som avslutas prick Datum: 12 december, Tid: Plats: Aros Congress Center. Läs mer/Anmäl. Jag minns radioprogrammet Frukostklubben - för jag var där en gång. Som jag nämnt tidigare i bloggen hade jag en moster i Stockholm som vi därför brukade besöka ett par gånger om året. Mina föräldrar var nyfikna på det mesta och intresserade av att vara med om olika lnkshrt.info ett besök i. Hösten kommer Frukostklubben att hållas på olika platser - se respektive program. Datum, 7 december. Tid, – Anmälan, Anmälan sker via formuläret. Avanmälan, Vid förhinder maila [email protected] Kostnad, Deltagandet är kostnadsfritt. Ej avbokad plats debiteras kronor. Vi bjuder på frukost.

Frukostklubben Video

Galenskaparna i Frukostklubben 1978-12-31 frukostklubben

Frukostklubben - kan vara

Förständigande Gagnefs kommun Galenskaparna Gamla byggnader i Saxdalen. God morgon God morgon Kom du hem sent i natt: En "figur" som var återkommande gäst i Frukostklubben var Kaffe-Petter. Plats Vi återkommer snart med nya spännande föredrag med Kungsbacka frukostklubb! Spridda hösttankar Nästan besöksrekord 11 oktober kl:

Frukostklubben - Peter

Prenumerera på Inlägg Atom. Kaffe-Petter satt alltid på den mikrofon som användes vid sändning av Frukostklubben, kom med giftiga och ibland störande inlägg. Är du intresserad av att ställa ut i miniexpon? Denna radiorelaterade artikel saknar väsentlig information. Vi bjuder på frukost. Idén kom ursprungligen från USA, men det var  radioproducenten Per-Martin Hamberg, som härhemma "överförde" den till våra svenska förhållanden.