sliperiet

Sliperiet är något alldeles speciellt. I en unik miljö där kulturarv möter modern konsthall och landsbygd möter det urbana bildas en atmosfär som gör Sliperiet till ett minne för livet. Sliperiet Gastronomi startades i Konsthallen Sliperiet med ambitionen att våga vara annorlunda, liksom Sliperiet i övrigt. Det saknades en. Välkommen till Sliperiet i Borgvik - konsthall och gastronomi.‎Sliperiet i Borgvik | Om Sliperiet · ‎Konsthall · ‎Gastronomi · ‎Kontakta oss. Välkommen till Sliperiet i Borgvik - konsthall och gastronomi. Syftet med workshopserien är att skapa ett möte mellan det traditionella och det digitala, mellan materialkännedom och mjukvaruhantering och mellan det maskinellt understödda och handens närvaro. Studenter sprider ljus i forskningsprojekt Vänster bild. Fredag 20 oktober, kl. Sliperiet Lastbil berlin - vilken pärla, mitt ute i den värmländska skogen. Medborgare i alla åldrar fick möjligheten att experimentera och skapa med bland annat 3D skanning och smarta material, och lära sig mer om hur ny teknik kan lösa lokala samhällsproblem. Omdömet skrevs skatteverket id kort 27 från mobil enhet.

Sliperiet - eller torka

Det är exempel på making när den är som bäst. Det ger det ett mervärde för barnens kreativitet att få vara här och skapa något på riktigt, i maskiner som de bara kunnat drömma om. Och under det är det något mörkare ", säger Ellen. Albert Watson har sedan han startade sin karriär blivit en av världens mest framgångsrika och produktiva fotografer. Politikerna visade stort intresse för framtidens bärbara teknologi, alltså möjligheten att bygga in datorer i kläderna. Innan ni åker dit, boka bord Kulturverket, som har funnits på Sliperiet sedan , har under våren anordnat flera workshoppar för barn och ungdomar från förskoleålder till årskurs nio under temat Budskapa. sliperiet

Sliperiet - bestr ett

De sistnämnda är viktiga för WHO, som vill prova de prototyper teamet kommer fram till i verkligheten, i länder som är hårt drabbade av virussjukdomar orsakade av Aedes-myggan. Anna Mårtensson är framförallt uppmärksammad för sitt arbete som porträtt och modefotograf. I Framtidens kommunikation har barnen fått fundera över hur ska kunna kommunicera med hjälp av fordon i en framtid utan Internet. Fantastisk ställe med god mat i kombination med konstupplevelse. Vi siktar på världen som vårt arbetsfält, och här tänker vi tanka all den energi vi behöver för att kunna lyfta. Åke har varit med i projektet som forskare ända sedan starten hösten , och har en klar bild av vad han nu, som projektledare, vill att de ska åstadkomma i projektet: