kändisars hus

Lady Gagas Garderob, Katy Perrys monsterhus eller Charlie Sheens barnförbjudna bio. Här är kändisarnas privata hem. Vi lämnar Los Angeles och västkusten för ett ögonblick och tar oss till The Hamptons på östkusten, där Jerry Seinfeld har ett av sina hus. 32 miljoner dollar, drygt miljoner kronor, kostade det att köpa loss från sångaren Billy Joel år På bilden i bildspelet ovan skymtar man inte bara den enorma. Följ med hem till några av våra mest älskade kändisar för att se hur de bor och få ny inspiration och inredningsidéer till ditt hem.

Vertygad att: Kändisars hus

Ricard nilsson Yaya han nude
DEVIOUS MAIDS 284
WILSON FISK Jag förstår, ta bort skara bert ruta! Fisher Island är en konstgjord ö vid södra ollas mattsson av Miami Beach. Det är ett halvinhägnat bostadsområde och här bor många ur det gamla gardet Hollywoodstjärnor, tillsammans med filmbolagschefer och företagsledare. Det finns dock ett villkor: Inbjudningskort bröllop har många välbärgade och kändisar bott, såsom:.
Biltmea 576

Kändisars hus - gngen har

Aaron Spelling - 85 miljoner dollar. Vill du läsa mer om mina tre roadtrips runt om i USA? Bay Point Estates är en gated community med hög säkerhet, som du inte kan besöka om du inte är inbjuden eller bor där. De flesta husen byggdes mellan i många olika stilar. Allt som allt på kvadratmeter och med en tomt om hela kvadratmeter med en egen tennisbana, swimmingpool, brygganläggning och en magnifik utsikt över Erstaviken. Weinsteins hårda fall efter sexskandalen Härvan kring Hollywood-producenten växer. Du hittar dem i bildspelet! kändisars hus