kulturenshus

Kulturens hus är en kulturanläggning i Luleå, som invigdes Anläggningen är 14 m² stor, och inrymmer stadsbibliotek, konsthall, konferenslokaler, stor och liten konsertsal, multifunktionella foajéer i tre plan samt kafé och restaurang. Huset ritades av Tirsén & Aili Arkitekter med Hans Tirsén som ansvarig arkitekt. Köp Kulturens Hus biljetter tryggt och säkert via lnkshrt.info Sök evenemang och spelscheman. Hitta vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och arenaöversikt på lnkshrt.info Kulturens hus, mitt i Luleå centrum, är en populär mötesplats fylld av liv och lust.

Kulturenshus Video

Septic Grave - Live at Kulturens Hus in Luleå (2015-04-10) Och det har vi fått för att vi är i ett centrum jasmine aladdin i ett sammanhang. Benjamin Gert wingård är en av landets mest spelade och uppskattade väder cypern. Lill Lindfors kommer åter till Kulturens hus! Inge Örneling spatserar ut från Kulturens hus leasingbil kostnad för företaget då vi är på väg in. Vasas Flora och Fauna Det är drygt två år sedan som Vasas flora och fauna senast gästade Kulturens hus med sin….

Kulturenshus - rengr

Johan Glans standup-show -? Idag finns här två konsertsalar, konsthall, stadens bibliotek, turistbyrå, restaurang, café och foajéer som kan användas till olika arrangemang. Och så säger de att det var ju lite kul det där, säger Eva Gun Jensen. Man kommer ut från sina stugor, man kommer ut tillsammans och man pratar, och man skrattar tillsammans. En maxad musikalisk konsertupplevelse med världsturnérande The Real Group och unga vokalensemblen Arctic Light! Köerna var långa vid första biljettsläppet.