saxnäsgården

Detta hotell vid Kultsjöns strand i byn Saxnäs i Lappland. Hotellet har en fiske- och friluftsbutik. Du har gratis tillgång till gymmet och poolen. WiFi är gratis i allmänna utrymmen. Alla rum på STF Saxnäsgården Hotell & Konferens har sittmöbler och TV. Sviten har ett separat vardagsrum. Den egna restaurangen erbjuder. Saxnäsgården - Södra Lappland, Saxnäs: Se 21 recensioner, 54 bilder och bra erbjudanden på Saxnäsgården - Södra Lappland, rankat #1 av 1 hotell i Saxnäs och med betyget 4,5 av 5 på TripAdvisor. Saxnäsgården ligger vackert inbäddat mellan sjö, skog och fjäll. Här bor du på en komplett fjällanläggning med pool, bastu, sporthall, gym, butik, restaurang, kanot/kajak- och mountainbikeuthyrning. Med Marsfjällen och Kultsjön utanför dörren finns möjlighet till en mängd aktiviteter för hela familjen. Racing drönare din bokning genom att ange ditt bokningsnummer och din PIN-kod. Omdömet skrevs september 2 från mobil enhet. Fiske Fiskekort finns till försäljning. Lägg till ditt boende här. Skatter och avgifter vattenkaraff inte i erbjudandet.

Saxnäsgården - ger

Besök någon av våra 0 partnerwebbplatser för att se rum från. Vem skulle bättre kunna berätta för andra om frukosten, den vänliga personalen eller det tysta rummet än den som faktiskt har bott där? Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats. Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras. Guider Guider finns att hyra. Inget att klaga på.

Saxnäsgården Video

Utsikt satsfjället

Saxnäsgården - Kommer Det

Plus för den i personalen som tipsade bra om kantarellmarker minus för den som inte alls hade några tips. De svenska fjällen är ett självklart resmål sommar som vinter. Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Vi har skickat den begärda informationen till Observera att det kan ta upp till 10 minuter innan mailet når fram. Vem skulle bättre kunna berätta för andra om frukosten, den vänliga personalen eller det tysta rummet än den som faktiskt har bott där? Mejlet har skickats Gå till din inkorg och klicka på länken för att återställa ditt lösenord.