smögens havsbad

I hotellets Spa erbjuder deras terapeuter olika behandlingar i en doftande och behaglig miljö. Njut av poolen eller jacuzzin eller varför inte i bastun vid havet och ett havsbad. Vill du boka behandling rekommenderar vi att du gör det i god tid innan din ankomst. Öppettider: Åldersgräns: 16 år. Barn under 16 år är. Smögens Hafvsbad: 1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa-entré. Hotell Smögens Hafvsbad är beläget i Sveriges vackraste omgivningar på den lilla ön Smögen i Bohuslän; I båda alternativen ingår, för 2 personer: Övernattning i dubbelrum inkl. frukost Njut i poolen eller jacuzzin eller varför inte ta ett riktigt havsbad. Smögens Hafvsbad: Upp och ner på Smögen Havsbad - Se recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Smögens Hafvsbad på TripAdvisor.

Smögens havsbad - Uber Uberpop

Trots fullbeläggning var svaret på detta att man drar ner på rätterna under sommaren. Om det är okej med dig är det bara att fortsätta söka Stäng. Traditionell afternoon tea i London — en upplevelse! Nösund Havshotell Nr 1 av 1 i Nösund. Mycket sköna sängar och utmärkt frukost, hurra för våffeljärnet Ilona, Sverige.

Smögens havsbad - company

Maten höll bra klass men portionerna var i mista laget. Välj vilket språk du vill. Att bada och tvätta sig ren, eller tvaga sig som man sa förr i tiden. Enbart den gäst som har gjort bokningen genom Booking. Rummen är fräscha och inredda i skandinavisk stil, utan att vara något extra utan motsvarar de stjärnor hotellet har. Nära till bryggan och centrum. smögens havsbad