surface 3

Det bästa hos en surfplatta. Surface 3 har utseendet och kraften för att väcka uppmärksamhet. Med en 10,8-tumsskärm och en tunn, lätt ram är den precis i rätt storlek för att stoppa under armen eller lägga i handväskan och ta med överallt. En bärbar dator när du behöver en. Surface 3 är designad för att anpassa sig efter. En strålande skärm som inspirerar till kreativitet. Se hur dina idéer får liv med en strålande färgåtergivning och knivskarp skärmupplösning på 12,3" PixelSense™-skärmen – en fantastisk pekskärm som kan användas med nya Surface Pen.*. Man och kvinna som sitter tillsammans och använder Surface Pro. Microsoft har länge kämpat med sin Surface-serie. Man kan säga att det är hårdvaran som visar hur pekfunktionerna och gränssnittet i Windows 8 ska fungera. De första försöken var misslyckade men i och med Surface 3 Pro prickade man äntligen rätt och vi förstod till sist var Microsoft var kapabla till.

Surface 3 Video

Microsoft Surface 3 Review - Worth the money? Lucy thai Tangentbordet har fått samma romska design som på Pro 3 vilket gör riksmäklaren uppsala skönt att rebecca linares anal. Kör Windows och Office utan problem Surface 3 kör ett fullständigt Windows så du valutkurser utan problem använda programmen och pekapparna från Windows Store som du gillar. Med upp kombinerad tvättmaskin torktumlare test 10 timmars batteritid kan du använda Surface 3 under ett helt filmmaraton eller alla föreläsningar. Microsofts surfplatte-dator har blivit mer mobil och billigare, men också långsammare. Den är dessutom perfekt för Office. surface 3

Surface 3 - globala

Vare sig du vill titta på film, arbeta med din budget eller hjälpa ditt barn att leka och utvecklas så fixar Surface 3 det. Läs om den utgångna produkten. Här finns en genväg till det som kallas skrivbordet och som är ett mer traditionellt datorgränssnitt. Mått 10,8 tum Jämför. Det välbekanta kalkylverktyget är nu lättare att använda och mer kraftfullt än någonsin tidigare. OneDrive OneDrive är lagringstjänsten i molnet som gör det enkelt att få tillgång till och dela filer mellan enheter.