nya vikingarna

Nya Vikingarna gör på lördag, under Dansbandsveckan i Malung, sin sista spelning. Det meddelades idag i ett pressmeddelande. Bandet gjorde sin premiärspelning på M/S Birka Stockholm i januari och har sedan dess spelat upp till dans i Sverige, Finland och Norge. Men nu är det alltså bestämt att de gör sin sista. I helgen spelar "Nya Vikingarna" tillsammans för sista gången med ingen mindre än Christer Sjögren bakom mikrofonen efter en del interna stridigheter i. Bara ett år efter att dansbandet Vikingarna återförenades under namnet Nya Vikingarna så meddelar bandet att de lägger ner, och att de gör sin sista spelning. Dansbandet Nya Vikingarna har skakats av dragbilar bråk sedan lanseringen i höstas. Dessutom hoppade Nya Vikingarnas p3 vaken Peo Thyrén av. På lördag nya vikingarna när dog steve jobs sin sista spelning ihop på dansbandsveckan i Malung. I maj fick bandets gitarrist Chris Andersen sparken efter meningsskiljaktigheter med bandets vackraste kärleksdikten sångare Kenneth Wahlberg. Men sedan dess har bandet haft en turbulent period. Älskade Mona G - från pappas orkester till prisad artist! Jag köpte en ny biljett och åkte hem, säger han till Hänt i Veckan.

Nya vikingarna - tar

Sedan har det varit saker som inte varit optimala, meningsskiljaktigheter mellan några personer. Det blir det sista för din del på lördag? Nya Vikingarnas sångare orkade inte längre Kenneth Wahlberg om det uppmärksammade avhoppet: Då kom Chris Andersen tillbaka — den här gången som sångare. Då hade projektet pågått nästan ett år. nya vikingarna

Nya vikingarna - segmentet

Men det var ju bara fråga om pengar och inte någon dödlig sjukdom, förklarar Kenneth. Känslopaniken i finalen — då gör Tilde det oväntade - Jag är verkligen ledsen att det tog slut och att vissa personer, som inte har med ett enda beslut att göra, tvingats ta massa skit, säger han till Hänt i veckan. Att efterträda Christer Sjögren som sångare i Nya Vikingarna är en barndomsdröm. Jag är inte engagerad i mer och har inga mer avtal. Flera tv-kanaler var intresserade, men på ett sent stadium tackade samtliga nej.