roppongi

Restauranger i närheten av Roppongi Hills, Shop & Restaurant Area på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Roppongi Hills, Shop & Restaurant Area, Minato. Roppongi, Stockholm: Se 94 objektiva omdömen av Roppongi, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer av 3 restauranger i Stockholm. Roppongi. Vi är en liten familjeägd japansk restaurang högt upp på Hantverkargatan med ungefär 40 sittplatser. Tamiji Yasumoto öppnade dörrarna som ”ett hål i väggen” med fokus på sushi. Det blev snabbt populärt och vi började även servera traditionella japanska varmrätter. Smakerna är så välbalanserade att vi.

Roppongi - fungerar

TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Blandat utbud sushi och varmrätter. Cassey Besökte år Roppongihills Mori Tower 51F, Roppongi. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om nya krogar och spännande recensioner.

Roppongi - beteckningarna

Chef's table — prata med kockarna! Länge sedan vi var här. För oss glutenintoleranta funkar den friterade kycklingen karage, panerad i potatismjöl, krispigt god. Roppongi is one of the liveliest areas for night life and culture and it is full of restaurants, bars, clubs, theaters, museums, cafes, art book stores, and cinemas. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet.