sandvikenrapporten

Ett av de kanske mest misslyckade propagandatricken på senare år. Det fungerade dock riktigt långt. Kanske för att folk idkade ”källkritik”. Alternativa medier är lätt att avfärda som hat och fejk, medan gammelmedier känns lite tryggare. Något att hålla i handen när åskan går. Inte minst den så kallade. Sandvikenrapporten är en rapport som Sandvikens kommuns arbetsmarknads- och trafiknämnd beställde av revisionsbolaget PwC om hur mycket kommunen tjänade på sina utrikes födda invånare, vilket uppgavs vara miljoner kronor för det studerade året Lokala medierna Arbetarbladet och Gävle Dagblad. Den så kallade Sandviken-rapporten från , som bland annat lyftes fram av Dagens Nyheter under rubriken "Tjänar över en halv miljard på invandringen" och som blev tidningens mest delade nyhet, fick kraftig kritik redan när den kom. – Det är helt fiktiva intäkter, sade ekonomen Jan Tullberg till Fria.

Sandvikenrapporten - inte

Hämtad från " https: Fullkornsbröd gör dig gladare. Kommunistiska partiet gör parodi på SD: Wolodarski om att Sandviken tjänar halv miljard på invandringen Tisdag 30 Maj Googla, och I skolen finna. Göteborg stad ska göra språket mer jämställt - Manliga ord ska bytas ut Tjänsteman blir tjänsteperson Inspireras av Stockholm.

Sandvikenrapporten - sger

Nyheter från förstasidan Nu ökar SD igen — lika stora som S Både Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna får 23 procent av rösterna. Männen i Fittja berättar i förhör att hon var torr när hon sög av IS-terrorist som är född och uppväxt i Danmark blir av med sitt medborgarskap och utvisas Före detta SD-kollegan: Har du något att säga? Seminariet handlade om misstron mot medier och en SOM-undersökning, som presenterades under seminariet, visar att förtroendet är lägst för medier när det kommer till rapportering relaterat till invandring. Vissa böcker borde vara obligatorisk läsning för människor som vill erhålla rätten och privilegiet att tillhöra ett demokratiskt samhälle, och är den första boken på den listan. Ska verka för att ge upp Sveriges självständighet Riksdagspolitiker i Miljöpartiet ska ha förgripit sig på bebis Regeringens förslag - Afghaner som kom innan 24 november kan få stanna Regeringen pekar ut Nyheter Idag i rapport om "det vita hatet".

Sandvikenrapporten Video

MANGE BJUDER SANDVIKEN PÅ FEST sandvikenrapporten