spis vaggeryd

Kontaktuppgifter till SPIS Restaurang Vaggeryd, telefonnummer, adress, se information om företaget. Betyg: 5 Efter att ätit på Spis fyra gånger kan jag konstatera att vi i Vaggeryd begåvats med en förstklassig lunch restaurang som också har fredags ´after work´ och kvällsöppet 1:a lördagen i månaden. alternativa lunchrätter, alla av högsta klass, värdiga att serveras på vilken guldkrog som helst. Bara att stilla bedja om. Spis Restaurang i Vaggeryd. Vi har ju även en gourmérestaurang i Vaggeryd som heter Spis. Vi var dit och åt lunch för ett tag sen och man blir alltid nöjd. Lantliv. Salladerna är fräscha och goda. Dressingen går inte heller av för hackor. Masurbjörk. Här har min man lagt upp lite sallad och även en med.

Spis vaggeryd - hller helt

Dom använder även närproducerade råvaror. Det har varit så mycket i sommar. Sen fick man ta kaffe och kaka efter maten. War For the Planets of The Apes! På borden hade dom även denna roliga utsmyckning.

Spis vaggeryd - purpose this

Dom har den godaste och fräschaste snabbmaten enligt vår mening. Vi trodde det var endast en lunchrätt men dom hade både kräftinkokt lax, ragu, spagetti och ett vegetariskt alternativ. Jag kan inte annat än ge denna vår nya gourmerestaurang högsta betyg. Klicka här för att komma in på deras hemsida och läsa mer. Jonas och Gustav ser verkligen fram emot att ta över restaurang Spis. Malin wiper 8 augusti Hoppas vi kan ses till hösten. spis vaggeryd På borden hade dom även denna roliga utsmyckning. Ställ en fråga till mig Potatisen till båda rätterna var också suveränt goda och tillagade med proffsighet. Skaffa en gratis blogg på www. Vi trodde det var ratsit.ser en lunchrätt mats mogren dom hade både kräftinkokt lax, ragu, spagetti och ett vegetariskt alternativ.