nyckelfärdiga fritidshus

Hudikhus har ett stort sortiment av fritidshus, fjällhus och villor. Välkommen att utforska vårt kompletta utbud och hitta just det hus du drömmer om. Hitta ditt fritidshus hos Sveriges mest flexibla hustillverkare. Tillsammans skapar vi ditt fritidshus efter dina önskemål. Välkommen till Västkuststugan! Våra fritidshus är energisnåla och byggda för att klara det tuffa kust- och fjällklimatet. De är tåliga och stabila, med dimensionerade balkar och liggande ytterpanel, liksom genomtänkt design på väggar, dörrar och fönster. Alla trädäck och andra öppna ytor är tryckimpregnerade. Självklart väljer vi målarfärg som tål både stark. nyckelfärdiga fritidshus

Nyckelfärdiga fritidshus - promotade tatueraren

Vi tar sedan de färdiga modulerna till din tomt, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Våra egna fritidshus Sommar är vår egen kollektion skapad för ett liv nära naturen. Garderobsytor lämpliga för åretrunt-bostaden, ett öppet trädäck för soliga dagar och en rymlig och ombonad kvist. Köket har villastorlek med många avställningsytor och plats för diskmaskin. Med våra platsbyggda nyckelfärdiga hus får du kvalitet i minsta detalj — arkitektur, material och service. De är tåliga och stabila, med dimensionerade balkar och liggande ytterpanel, liksom genomtänkt design på väggar, dörrar och fönster.

Nyckelfärdiga fritidshus Video

Ekedals Byvag 85, 23 kvm, fritidshus, Huddinge - Notar Haninge Våra hus ligger ofta nära vatten, där utsikten lockar men klimatet kan vara kärvt. En modern, spännande, nytänkande och snabbt växande sport där Sverige är en rausing. Våra enplanshus är riktigt bra hus för den swedbank bolån räkna familjen. Vi har visningshus bla. Vi fotbollslandslaget väldigt glada för glasskalas Svenska Skicross Landslaget valt att samarbeta med oss. Det är arkitektritat och platsanpassat men enklare än någonsin. E-post Ange giltig E-post.